Restaurant Casa Cugireană Cugir

Casa Cugireană​

Restaurantul Casa Cugireană este mai mult decât un simplu loc, este o mică parte din istorie. Având o arhitectură în stil baroc, grandoarea pe care o emană clădirea este doar una dintre calitățile care se împletește perfect cu rafinamentul, fiind deosebită prin atenția pentru detalii.

Construită înainte de 1957, în Cantina Uzinelor Metalurgice din Cugir, așa cum se numea inițial, aici serveau zilnic prânzul peste 1500 de muncitori. Despre preparatele gustoase de aici nu a încetat să se vorbească, martore fiind ziarele de la acea vreme. Articolele scrise atunci au rămas dovada vie că rețetele alcătuite din sortimentele alese au fost date exemplu in intreaga țară. 

Pentru că nu a avut niciodată alt scop decât de a aduce bucurie în sufletele celor care îi trec pragul, restaurantul Casa Cugireană îmbină trecutul cu prezentul aducând clineților atât rețele tradiționale din 1957, cât și rețete ale zilelor noastre, toate preparate din ingrediente mereu proaspete, pregătite și servite de personal cu experiență, profesionalism și, bineînțeles, cu dorința de a umple și suflete, nu doar de a sătura trupuri.

Pe lângă restaurantul cu o capacitate de aproximativ 100 de locuri, Casa Cugireană beneficiază și de sală de evenimente (capacitate 350 persoane). Cele mai frumoase momente din viata clienților noștri au fost transformate în basme de către întreaga noastră echipă.

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul și să creăm împreună cele mai magice momente!

Galerie foto